Počet porcí: 4 porce
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 minut
Suroviny:
Postup: Na přípravu kapra na grilu použijeme porce z čerstvého nemraženého kapra, jehož váha nepřekročila 3 kg. Velké ryby obsahují i podstatně větší množství tuku. Jednotlivé porce omyjeme a osušíme. Každou porci potřeme celou olejem, posypeme lehce drceným kmínem, provensálským kořením a koprem podle chuti. Osolíme a opepříme. Kapra vložíme přímo na rozpálený grilovací rošt grilu a z každé strany grilujeme po dobu 8 - 10 minut, do chvíle, kdy se na mase začnou objevovat typické zlatohnědé mřížky. Poáváme s pečivem a zeleninovou oblohou.
Milovníci domácích klobás, uzení a grilování pozor! V areálu naší prodejny GrilyKrby.cz v...
S příchodem podzimu a tím i nižších venkovních teplot nemusíte s grilováním končit. Právě naopak!...
Ve čtvrtek 18. 9. 2025 od 15:00 proběhl na naší prodejně v Tachlovicích poslední letošní kurz...